In dit artikel vind u de procedure voor het downloaden en installeren van de Bridgemate USB-serial converter. Deze converter kunt u gebruiken bij een Bridgemate Pro basisstation of voor de communicatiekabel.

Introductie

In dit artikel vind u alle verschillende versies van het stuurprogramma voor de Aten seriele converter die benodigd zijn voor een goede werking van Bridgemates.

Let op:

Installeer dit stuurprogramma alleen als u een seriele converter gebruikt die geleverd is door Bridgemate. Als het Bridgemate Pro basisstation direct verbinding maakt met een seriele poort of als u een andere Seriele converter gebruikt dan de ATEN Seriele converter die Bridgemate levert, installeer dit stuurprogramma dan niet.

Belangrijk:

Het stuurprogramma voor Windows 10 64 bits werkt alleen met de nieuwe ATEN USB-seriele converter, geleverd na 2012. Deze converters kunt u herkennen aan het derde teken van het serienummer. Het serienummer start met "Z3" of met " Z8" als het volgende teken een letter is, is dit een nieuwe type converter en kan deze gebruikt worden met dit stuurporgramma. Indien het derde teken een cijfer is, is dit een oudere converter en kan de seriele converter niet gebruikt worden met 64-bits versies van Windows 10. De oudere converter kan nog wel gebruikt worden in oudere versies van Windows. .

Left: Oude onverter, serienummerr = Z38...
 Rechts: Nieuww type, serienummer = Z3F...

Procedure

Als er al een stuurprogramma voor de Aten seriele converter is geinstaller, verwijder deze eerst.

Hoe verwijdert u het huidige stuurprogramma?

1. Verbind de Aten seriele converter met uw computer.
  2. Druk op de windows en X knop tegelijk, er wordt een menu getoond bij de starknop.
  3. Klik op "apparaatbeheer".
  4. Dubbelklik op "Ports (COM & LPT)".
  5. Rechtermuisklik op "USB to serial bridge" (de naam kan iets anders zijn afhankelijk van het huidige stuurporgramma), klik daarna "stuurprogramma verwijderen".
  6. Het stuurprogramma wordt nu verwijderd.
  7. Verwijder de seriele converter uit uw computer.

Hoe installeert u het juiste stuurprogramma?

1. Zorg er voor dat de Aten USB seriele converter niet is aangesloten op uw computer!
  2. Download het juiste stuurprogramma hieronder:
    -64 bit windows 10 stuurprogramma lees de uitleg hierboven!
    -64 bit Windows Vista/7/8/8.1 stuurprogramma
    - Stuurprogramma voor 32 bit Windows versies
  3. Open het gedownloade bestand en volg de instructies op het scherm. Het stuurprogramma wordt geinstalleerd.
  4. Nadat de installatie voltooid is, verbind de seriele converter met uw computer. De converter wordt automatisch herkend en is klaar voor gebruik. U kunt nu het Bridgemate Pro basisstation verbinden via de converter.

Er is geen extra informatie voor dit artikel

Zie ook:

64 bit windows 10 stuurprogramma
64 bit Windows Vista/7/8/8.1 stuurprogramma
Stuurprogramma voor 32 bit Windows versies

Update historie

14-01-2020 - Aritkel gepubliceerd