Handgeschudde spellen kunnen handmatig worden ingevoerd tijdens de zitting in de Bridgemate II. De spelverdelingen kunnen worden geprint of geupload worden naar de Bridgemate app.

Voorwaarden

Procedure

In zittingen waar spellen met de hand geschud en gedeeld worden door de spelers, kunnen de spelverdelingen worden ingevoerd op de Bridgemate tijdens de zitting. Deze functionaliteit kan worden aangezet middels een instelling in het Rekenprogramma. Raadpleeg de handleiding van uw Rekenprogramma hoe u deze instelling aanzet.
U kan spelverdelingen invoeren instellen op:

• aan het einde van de ronde
  • na afloop van een spel

Invoer aan het einde van de ronde heeft het voordeel dat spelers die de ronde sneller hebben afgerond dan de andere tafels de spelverdeling in kunnen voeren in de Bridgemate en de zitting geen vertraging oploopt. Invoer na elk spel heeft als voordeel dat u de spelverdeling direct hebt nadat elk spel gespeeld is.

Een complete beschrijving hoe u spelverdelingen invoert vind u hier: (Engels) handleiding voor het invoeren van handgeschudde spellen.

Extra informatie

Er is geen extra informatie voor dit artikel.

Zie ook

Handleiding voor het invoeren van handgeschudde spellen (engels)

Update historie

09-01-2020 - Artikel gepubliceerd