Bridgemate Control Software versie 3.6.10 is beschikbaar. Indien u Bridge-It versie 5.3 of NBB-Rekenprogramma 4.3 of hoger geïnstalleerd heeft is deze versie reeds geïnstalleerd.

Voorwaarden

• U wordt geadviseerd om uw Windows versie volledig up te daten voordat u versie 3.6.10 installeert van Bridgemate Control Software.
  • Bridgemate II firmware versie 3.1.1 is benodigd voor IMP en CrossImp berekening alsmede de nieuwste viertallen functionaliteiten.

Download de installer

Download de installer voor Bridgemate Control Software 3.6.10

Nadat de download afgerond is, voer het bestand uit om de installatie te starten. Volg de instructies op uw scherm.

Selecteer de doelmap

In de stap waar u de doelmap selecteert kunt u de standaard map selecteren of ervoor kiezen om een andere map te selecteren. Mocht u Bridgemate Control Software wel willen updaten maar Bridge-It of NBB-Rekenprogramma niet kunt u hier de map van uw rekenprogramma kiezen.  Belangrijk is dan wel om de toevoeging \Bridgemate Pro\ die er standaard word neergezet te verwijderen. Uw doelmap is dan bijvoorbeeld: C:\Program Files\Bridge-It\

Extra taken?

Het volgende scherm vraagt of u extra software wil installeren:

Installation Bridgemate Control Software

Indien u Bridgemate II gebruikt en u het stuurprogramma nog niet geïnstalleerd voor het Bridgemate II basisstation vink dan 'Bridgemate II stuurprogramma voor Bridgemate II basisstation' aan. De installatie van het stuurprogramma wordt gestart nadat Bridgemate Control Software is geïnstalleerd.
Indien u ook het Bridgemate pager systeem in combinatie met Bridgemate II gebruikt en u het stuurprogramma voor de pager nog niet geïnstalleerd, vink dit dan ook aan.

De optie om Crystal Reporst XI engine te installeren zal altijd aan moeten staan tenzij u zeker weet dat dit reeds geïnstalleerd is op uw computer. Crystal Reports is benodigd voor verschillende rapporten in Bridgemate Control Software.

Rond de installatie af door op volgende te klikken en volg de instructies op uw scherm. Indien de installatie vraagt om het bestaande bestand te overschrijven (Bridgemate Control Software was reeds geïnstalleerd op uw computer) kies dan 'Ja' om door te gaan.

Extra informatie

Download de Bridgemate II handleiding voor meer informatie.
Klik hier voor een overzicht van alle wijzigingen in de verschillende versies (Engels).
Download Bridgemate II firmware versie 3.1.1 om gebruik te kunnen maken van de nieuwste functies in de Bridgemates

Update historie

25-01-2019 - Artikel gepubliceerd