Spelverdelingen van gedupliceerde spellen kunnen worden geïmporteerd in Bridgemate Control Software (versie 3.1.2 of hoger). De spelverdelingen kunnen worden afgedrukt of gestuurd worden naar de Bridgemate App.

Procedure

Spelverdelingen van gedupliceerde spellen kunnen in de meeste gangbare formaten worden ingelezen in Bridgemate Control Software. Ze worden geïmporteerd in de huidige zitting, daarna kunt u ze naar het basisstation sturen zodat spelers tijdens de zitting de spelverdeling op de Bridgemate II kunnen bekijken of verstuurd worden naar de Bridgemate-app. Ook kunt u de spelverdelingen afdrukken vanuit Bridgemate Control Software. De afgedrukte spelverdelingen en die in de Bridgemate app bevatten ook de analyse van de mogelijke te halen contracten.

Om spelverdelingen te importen ga naar Bestand -> Importeren:

Import hand records

Indien u met één lijn speelt of meerdere lijnen met dezelfde spellen, selecteer dan  Importeer een bestand voor alle lijnen  en selecteer het bestand door op de "open bestand knop" te klikken met 3 puntjes.

Browse file

Indien u met meerdere lijnen speelt en de spelverdelingen zijn niet hetzelfde, selecteer dan Selecteer afzonderlijk een bestand voor elke lijn en kies een spelverdelingbestand voor elke lijn apart.

Klik op Importeer bestand(en) om de spelverdelingen te importeren. De spelverdelingen worden nu geïmporteerd in de zitting in BCS.

Nadat de bestanden zijn geïmporteerd kunnen de volgende acties automatisch worden uitgevoerd.

• Analyseer maakbare contracten (double dummy analyse). Elk spel wordt geanalyseerd en de informatie over de maakbare contracten wordt opgeslagen in het bestand voor de zitting (het .bws bestand). Indien u de spelverdelingen afdrukt vanuit BCS (ga naar Bestand -> afdrukken) worden de maakbare contracten afgedrukt op de spelverdelingen.
  • Spelverdelingen uploaden naar de Bridgemate app. Upload de geïmporteerde spelverdelingen automatisch naar de Bridgemate app. De maakbare contracten worden ook geupload, dus deze analyse wordt ook uitgevoerd.
  •  Spelverdeling inladen in het Bridgemate II scoresysteem Dit geeft de wedstrijdleider en de spelers (indien dit zo ingesteld is) de mogelijkheid om de spelverdelingen te bekijken in de Bridgemates II.

Extra informatie

In Bridge-It 5.5 of later en NBB-rekenprogramma 4.5 of later worden de spelverdelingen en wijzigingen daarin automatisch doorgevoerd in het scorebestand (.bws bestand) en worden de wijzigingen automatisch verstuurd naar de Bridgemates en eventueel de Bridgemate app. In eerdere versies van deze rekenprogramma's gebeurt dan niet automatisch.

Update historie

16-01-2020 - Artikel gepubliceerd