Nadat uw clubcomputer is ingesteld om alle informatie van de zitting te sturen naar de Bridgemate app, wordt deze instelling automatisch toegepast op alle nieuwe zittingen. Indien u de upload voor de Bridgemate app tijdelijk of geheel wil uitzetten kan dat in Bridgemate Control Software.

Informatie

Het uitzetten van de upload van een specifieke zitting of tijdens een zitting

Om tijdens een zitting de upload van data uit te zetten, gaat u naar het menu Zitting - Zitting in Bridgemate app tonen. Het volgende scherm wordt getoond:

Show session in app

Verwijder het vinkje bij Zitting in app tonen. De upload van data voor deze zitting wordt direct gestopt. Om het uploaden van data voor deze zitting te hervatten zet u het vinkje weer aan.

Let op:

• Deze optie heeft alleen effect op de huidige zitting. Indien u de upload uit wil zetten voor alle zittingen, lees de informatie iets verder in dit artikel.
  • Indien u tijdelijk de upload pauzeert tijdens een zitting en er ontbreken resultaten kunt u de ontbrekende data handmatig uploaden.

Alle uploads uitzetten

Om alle uploads naar de Bridgemate app uit te zetten, gaat u naar het menu Extra -> Instellingen-> App instellingen en verwijdert u het vinkje bij Activeer het gebruik van de Bridgemate app.

Nieuwe zittingen worden nu niet geupload, tot dit vinkje weer aan is gezet.

Extra informatie

U kunt de Bridgemate app ook aan- of uitzetten vanuit het Bridge-It of het NBB-Rekenprogramma. U dient BCS wel eerst goed te configureren. Hoe u de Bridgemate app aan- of uitzet kunt u vinden in de handleiding van het rekenprogramma.

Zie ook

Upload zittingen en resultaten naar de Bridgemate app

Update historie

31-01-2020 - Artikel gepubliceerd