Nadat u uw club account voor de Bridgemate app heeft geactiveerd en uw clubcomputer ingesteld is, zullen de zitingen (automatisch) geupload worden naar de Bridgemate app server. Dit artikel gaat verder in op het uploaden van data van nieuwe en oude zittingen.

Informatie

Uploaden van ontbrekende informatie

Indien er informatie niet geupload kon worden (bijvoorbeeld door een internet storing) kan op elk later gewenst moment alsnog geupload worden. Indien de zitting niet meer actief is in BCS kunt u dit handmatig doen. Open de zitting in BCS en ga naar Zitting -> Zitting in Bridgemate app tonen. Het volgende scherm wordt getoond:

Upload session data

Selecteer welke informatie u (opnieuw) wilt uploaden door de verschillende vinkjes aan of uit te zetten en klik op Geselecteerde zitting handmatig uploaden. De gegevens worden nu opgestuurd naar de Bridgemate app.

Uploaden van reeds gespeelde zittingen

Indien u een reeds gespeelde zitting wilt uploaden die nog niet geupload is naar de Bridgemate app doorloop dan de volgende stappen:

1. Start Bridgemate Control Software en open het .bws bestand van de zitting die u wilt uploaden. Het eenvoudigst doet u dit door in uw rekenprogramma de betreffende zitting te openen en dan te kiezen voor "Bridgemates continueren" (niet "Bridgemates starten"). Bridgemate Control Software wordt daarmee geopend met de juiste zitting.
  2. Klik bovenin op Zitting -> Zitting in Bridgemate app tonen.
  3. Pas de naam aan (indien nodig) en selecteer alle vijf opties door de vinkjes aan te zetten.
  4. Klik Geselecteerde zitting handmatig uploaden om de zitting naar de Bridgemate app te sturen.

Extra informatie

Er is geen extra informatie voor dit artikel.

Zie ook

Hoe schakel ik de upload van data naar de Bridgemate app uit

Update historie

25-02-2020 - Artikel gepubliceerd