Om te voorkomen dat onbekenden registeren of om de identiteit van elk lid dat zich registreert te controleren kan een club aanmeldingen verifieren. Als een speler nog niet geverifieerd is zal deze geen informatie van de club ontvangen in de Bridgemate app. Ook kan de club aanmeldingen van leden verwijderen als deze niet correct zijn.

Waarom valideren?

De Bridgemate app biedt spelers de mogelijkheid om snel en gemakkelijk bij een club te registreren met behulp van een lidnummer. Er is echter niets dat een speler tegenhoudt om een lidnummer van een andere speler te gebruiken. Indien een speler het lidnummer van een andere speler invult kan hij/zij de gegevens van het andere lid zien tijdens de zitting maar niet de gegevens van zichzelf. Dit zou voor deze speler ongeoorloofde informatie opleveren, bijvoorbeeld scores op een spel wat hij/zij nog moet spelen.

Procedure

Aan- en uitzetten van validatie

Om de validatie aan of uit te zetten, logt u in met uw klant en servicenummer en klikt u op Bridgemate App en vervolgens op App Instellingen.

Vink Valideer nieuwe aanmeldingen van leden aan en klik op Opslaan om de validiatie aan te zetten. Om de validatie uit te zetten haalt u het vinkje weg en drukt u op Opslaan.

Valideren van nieuwe leden

Indien validatie van nieuwe leden aan staat zal elke speler die registreert in de Bridgemate app bij uw club moeten worden gevalideerd. Klik op Aangemelde leden om deze spelers te valideren.

Spelers die nog niet gevalideerd zijn, worden aangemerkt met 'Nee'. Klik op validation OK om hun registratie te valideren. Controleer de naam, emailadres en lidnummer voordat u deze aangemelde spelers valideert.
Nadat u de registratie heeft gevalideerd kan de speler de app gebruiken binnen uw club.

Verwijderen van aanmeldingen

Aanmeldingen kunnen verwijderd worden door op te klikken. Dit is mogelijk voor zowel gevalideerde als niet-gevalideerde aanmeldingen.

Zie ook

Er zijn geen referenties voor dit artikel.

Update historie

11-02-2020 - Artikel gepubliceerd