In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de Bridgemate app installeert op uw smartphone en hoe u een account aanmaakt.

Voorwaarden

De Bridgemate app kan worden gedownload en geïnstalleerd vanuit de app store op uw smartphone. De volgende besturingssystemen worden ondersteund:

Android smartphones en tablets, minimaal versie 5.1. Voor de beste ervaring wordt Android 8 of hoger geadviseerd.

Google play logo

iOS iPhone, Ipod and iPad. iOS versie 11 of hoger. De app is geoptimaliseerd voor iPhone 5 of nieuwer.

Available on the App store

App store links:

Android: download hier
iOS: download hier

De app downloaden

Om de app te downloaden opent u de App store op uw iOS apparaat of de Google play store op uw Android apparaat en zoekt u naar 'Bridgemate'. De Bridgemate app is gepubliceerd door Bridge Systems BV en kan worden herkend aan dit logo:

bridgemate app logo

Klik op Download om de app te downloaden en te installeren op uw smartphone.

Een account maken

Voordat u de app kunt gebruiken moet u een account aanmaken. Start de app op door op het Bridgemate logo te klikken. U ziet nu het 'Inloggen/registreren' scherm:

Druk Registreren.

Vul uw volledige naam, e-mailadres en wachtwoord in. Let er op dat u het e-mailadres goed controleert. U moet akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid om de app te kunnen gebruiken. Druk op Maak account aan om het account aan te maken. Een e-mail met een verificatie link wordt verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Indien u de e-mail niet heeft ontvangen, controleert u dan uw ongewenste e-mail of spam map. Indien de e-mail niet in uw ongewenste e-mail of spam map is, heeft u mogelijk een typefout gemaakt in het e-mailadres. U dient dan opnieuw te registreren.
Zodra u de e-mail heeft ontvangen, klikt u op de bevestigingslink in de e-mail. Er wordt nu een internetpagina geopend waarop staat dat uw e-mailadres succesvol geverifieerd is en dat uw account nu actief is.

Nadat u uw e-mailadres heeft geverifieerd kunt u inloggen in de app. Druk op de knop Inloggen en vul uw e-mailadres en het door u gekozen wachtwoord in. U bent nu ingelogd in de app en komt in het hoofdscherm terecht. De volgende stap is om aan u te melden bij uw club.

Zie ook

Bridgemate app op Google Play store
Bridgemate app op iOS App Store

Update historie

28-01-2020 - Artikel gepubliceerd