In dit artikel leest u hoe u originele scores kunt wissen i.p.v. een "Score gewist" regel te maken, wat de standaardprocedure is in Bridgemate Control Software.

Procedure

Standaard laat Bridgemate Control Software de originele regel intact op het moment dat u een score wist (vanuit de Bridgemate of vanuit BCS). Een kopie van de originele regel wordt gecreëerd met de opmerking " Score gewist". Dit om aan te geven dat de originele regel verwijderd is. De tijd/datum van de nieuwe regel geeft aan wanneer de originele regel is verwijderd. Deze twee regels geven samen aan wanneer de score is ingevoerd en verwijderd.

Soms is het wenselijk om de originele score regel te verwijderen i.p.v. een regel te maken met " score gewist". Volg de volgende stappen om dit te doen:

Bridgemate Control Software versie 2.8.29 of eerder:

1. Ga naar menu Extra -> Instellingen -> Algemeen.
  2. Op het tabblad "Algemeen" vink de optie "Verwijder originele score regels" aan.
  3. Druk op OK om de wijzigingen op te slaan

Bij elke score verwijdering wordt nu de originele score regel verwijderd. Dit wordt gedaan bij het verwijderen van scores in BCS als wel bij het verwijderen scores vanuit de Bridgemate.

Bridgemate Control Software versie 3.1.2 of nieuwer:
Selecteer de score(s) die u wilt verwijderen. Rechtermuisklik op de geselecteerde score(s) en klik op Verwijder score (+verwijder oorspronkelijke score)

Tip:

• "Gewiste" regels kunnen ook verwijderd worden middels deze procedure.
  • Het verwijderen van een "gewiste" regel zet de originele score niet in het Bridgemate basisstation.

Update historie

17-01-2020 - Artikel gepubliceerd