Een Bridgemate II kan worden gereset met de RESET knop in het WL-menu waar u de pincode kunt invoeren of in het WL-menu zelf. Als de WL pincode onbekend is en de RESET knop niet zichtbaar is in het invoerscherm dan kan de Bridgemate niet gereset worden volgens de standaard procedure. Dit artikel legt uit hoe u de Bridgemate toch kunt resetten.

Procedure

Reset Bridgemate vanuit het apparaat zelf

De twee standaard manieren om de Bridgemate te resetten zijn:

1. Druk op de WLMENU knop (kleine knop linksboven) en druk op de RESET knop (kleine knop rechts boven). Als de RESET knop niet zichtbaar is, is deze knop uitgezet vanuit het rekenprogramma.
  2. Druk op de WLMENU knop (kleine knop linksboven) en toets de WL pincode in om het WL-menu te benaderen. In het WL-menu kunt op 0 drukken om de Bridgemate te resetten. Deze methode vereist dat u de WL pincode weet die in de Bridgemate instellingen stond op het moment dat de Bridgemate opgestart werd en verbinding maakte met het basisstation.

Als bovenstaande methoden niet werken omdat de RESET knop verborgen is en de WL pincode onbekend is, kunt u de Bridgemate resetten vanuit Bridgemate Control Software.

Reset Bridgemate vanuit Bridgemate Control Software

Om een Bridgemate te resetten vanuit Bridgemate Controle Software, volg de volgende stappen:

1. Druk op de WLMENU knop (kleine knop linksboven) op de Bridgemate om het WL-menu pincode invoerscherm te openen. In dit scherm wordt getoond op welke lijn en tafel de Bridgemate is ingesteld, bijvoorbeeld B7.
  2. Maak een (test) zitting aan in het rekenprogramma waar de tafel die gevonden is in stap 1 in zit.
  3. Start de Bridgemates vanuit het rekenprogramma. Bridgemate Control Software wordt nu gestart en de zitting wordt in het bassistation gezet.
  4. In Bridgemate Control Software, ga naar het menu Basisstation --> Toon tafels.
  5. Selecteer de tafel waar de Bridgemate op staat ingesteld, en druk op " Tafel(s) resetten "aan de rechterkant van het scherm. Sluit het rapport scherm wat getoond wordt.
  6. Activeer nu de Bridgemate met de Ja toets. Het apparaat reset nu automatisch. Indien dit niet het geval is, probeer een score in te voeren en bevestigen als oost-west.

Update historie

13-01-2020 - Artikel gepubliceerd