Bridgemate II toont "Press OK to test LCD" of "Factory test mode" op het scherm. Het apparaat wil niet terug naar de werkende staat.

Procedure

Deze tekst is onderdeel van de fabriekstest. Om uit de test mode te komen toets u de volgende vier toetsen in onderstaande volgorde.

• 2
  • 5
  • SA
  • Ruiten (symbool)

Als uw Bridgemate deze tekst toont na het aanzetten, druk dan op deze vier toetsen in dit scherm:

Als uw Bridgemate niet bovenstaand scherm toont, maar toont: "Press OK to test LCD", voer dan de vier toetsen in op dit scherm.

Als u dit gedaan heeft keert de Bridgemate terug naar de werkende staat.

Update historie

07-01-2020 - Artikel gepubliceerd