Bij het opstarten van Bridgemate Control Software wordt het Bridgemate Pro basisstation niet herkend.

Uitleg

Indien bij het opstarten van Bridgemate Control Software het Bridgemate Pro basisstation niet gevonden kan worden, kunt u een aantal controles uitvoeren om het probleem te achterhalen en vervolgens te verhelpen. Onderstaand document beschrijft deze controles en hiermee kan het probleem wellicht verholpen worden.

Probleemoplossingen bij niet gevonden Bridgemate Pro basisstation (PDF document, versie mei 2022)

Indien met bovenstaand document het probleem niet verholpen kan worden, dient u contact op te nemen met het Bridgemate service center via uw uw klantpagina.

Extra informatie

Er is geen extra informatie voor dit artikel

Zie ook

Probleemoplossingen bij niet gevonden Bridgemate Pro basisstation (PDF document)
Stuurprogramma USB-serial converter voor Bridgemate Pro server