Sinds 12 november 2019 rolt Microsoft een nieuwe update uit voor Windows 7, 8.1 en 10. Nadat deze update is doorgevoerd, kan het Bridge-It 5 rekenprogramma niet meer de scores van Bridgemate Pro en Bridgemate II verwerken. De scores worden correct geregistreerd door het Bridgemate systeem, maar doordat de Windows Update een essentieel stuurprogramma van het rekenprogramma heeft beschadigd, kan het rekenprogramma de scores niet meer inlezen en verwerken. Alleen de uitvoeringen van Bridge-It 5 zijn hierdoor getroffen. Bridge-It 4 zal wel correct blijven functioneren na deze Windows Update.

Versienummer

Dit artikel heeft betrekking op Bridge-It versie 5.0 t/m 5.4.0.6.

Oplossing

Installeer versie 5.5 of hoger van Bridge-It. U kunt de nieuwste versie van Bridge-It 5 downloaden indien u een servicecontract heeft. Downloaden van Bridge-It versies is mogelijk vanaf uw klantpagina.

Indien u niet kunt of wilt overstappen naar versie 5.5 kunt u in dit document een oplossing vinden voor uw huidige versie.

Extra informatie

Mocht u na het doornemen van de stappen in dit document nog steeds problemen ervaren, neemt u dan contact op met de Bridgemate en Bridge-It helpdesk.

Zie ook

Bridgemate klantpagina
Oplossing voor Bridge-It versie t/m versie 5.4

Update historie

16-04-2020 - Artikel gepubliceerd