Dit artikel beschrijft alle wijzigingen in Bridge-It versie 5.6.1 ten opzichte van versie 5.5.1.

Versienummer

Dit artikel heeft betrekking op Bridge-It versie 5.6.1.

Uitleg

Voor een goede voorbereiding op het installeren van Bridge-It versie 5, download hier het informatiedocument over installatie van Bridge-It 5.

Nieuw in Bridge-It 5.6.1 t.o.v. versie 5.5.1:

• Er zijn nieuwe functies aan het ledenbeheer toegevoegd:
    • Dubbele leden kunnen worden opgespoord en worden ontdubbeld.
    • Spelers kunnen worden samengevoegd.
    • Alle spelers vanuit alle lijsten kunnen in één keer worden getoond in ledenbeheer.
    • Verwijderde spelers kunnen worden weergegeven.
    • Verwijderde spelers die nog wel aan een competitie of zitting deelnemen kunnen worden hersteld.
    • Spelers kunnen een aparte verkorte weergavenaam krijgen. Deze naam wordt getoond bij opzetten zitting/competitie, op de Bridgemates en op de rapporten.
    • Het is mogelijk om in ledenbeheer een lijst af te drukken met achternaam, voornaam, telefoonnummers en emailadres.
  • Op de scorekaart en de tafelmonitor worden onwaarschijnlijke contracten gemarkeerd.
  • Het is mogelijk om vanuit de tafelmonitor direct naar de scorekaart te gaan.
  • Bij gidsbriefjes en scoreslips wordt bij de preview het eerste exemplaar getoond.
  • Handmatig ingevoerde of gewijzige scores worden ook doorgestuurd naar het Bridgemate scoresysteem en getoond in de Bridgemate app.

Opgeloste bugs en verbeteringen:

• Paren die uit een competitie waren verwijderd bleven in het slemoverzicht staan.
  • Wanneer de scoremethode van een zitting werd aangepast werd dit niet naar de Bridgemates doorgevoerd.
  • Bij een geannuleerd spel werd in het persoonlijk overzicht een score getoond.

Update historie

27-08-2020 - Artikel gepubliceerd