Bridge-It wordt niet in zijn geheel getoond op het beeldscherm. In dit artikel leest u hoe u de instellingen kunt aanpassen zodat Bridge-It wel past.

Versienummer

Dit artikel heeft betrekking op Bridge-It versie 5.0 en nieuwer.

Procedure

Bridge-It vereist minimaal een schermresolutie van 1366*720 (bij 100% vergroting). Hieronder volgen de stappen om te controleren of de schermresolutie goed staat. Sluit Bridge-It voordat u aan het stappenplan begint.

Stap 1: open Windows beeldscherminstellingen

Druk met de rechtermuisklik ergens op een lege plek op uw bureaublad en druk op "Beeldscherminstellingen".

Stap 2: Pas de instellingen aan

Kijk op welke "Schermresolutie" uw scherm staat, dit moet minimaal 1366*720 zijn. Als dit al groter staat, dan kijkt u bij "De grootte van tekst, apps en andere items wijzigen". Zet dit op 100% als dit hoger staat dan 100%.

N.B.: Het programma kan ook werken met 125% vergroting als de resolutie veel groter is dan 1366*720.

Update historie

29-06-2021 - Artikel gepubliceerd