Tijdens het gebruik van Bridge-It wordt er geregeld informatie over de werking van het programma opgeslagen in het logboek. Bij eventuele fouten wordt er verwezen naar dit logboek. Dit artikel legt uit hoe u deze logbestanden kunt terugvinden op uw computer.

Versienummer

Dit artikel heeft betrekking op Bridge-It versie 5.4 en nieuwer.

Uitleg

Om de logbestanden in Bridge-It te vinden drukt u linksboven op het "B" logo en vervolgens op de knop "Gegevensmap openen".

Windows Verkenner wordt nu geopend op de locatie van de Bridge-It gegevensmap. In deze gegevensmap bevindt zich een map "Logs". Open deze map door er op te dubbelklikken met de linkermuisknop. U ziet nu alle logbestanden. Voor elke dag wordt een apart logbestand aangemaakt. Er zijn twee soorten logbestanden:

• Algemeen logbestand: Deze bestaat uit de datum en extensie ".log". Bijvoorbeeld "2021-10-22.log".
  • Bridgemate interactie logbestand: Deze bestaat uit het voorvoegsel "IPS", gevolg door datum en extensie ".log". Bijvoorbeeld "IPS2021-10-22.log"

Extra informatie

Geen extra informatie beschikbaar voor dit artikel.

Update historie

22-10-2021 - Artikel gepubliceerd