Als alle voorbereidingen getroffen zijn, kunt u de hybride zitting beginnen. Dit artikel verduidelijkt deze stap meer in detail.

Procedure

Als u de zitting in uw rekenprogramma hebt aangemaakt, bent u klaar om de hybride zitting te starten. Als eerste start u het Bridgemate systeem vanuit uw rekenprogramma op de gebruikelijke manier. Hiermee wordt de Bridgemate Control Software gestart met alle gegevens van de hybride zitting. Als u in de Bridgemate Control Software de functie voor hybride zittingen hebt ingeschakeld, verschijnt het volgende scherm:

Zorg ervoor dat "Zitting tonen in app" ingeschakeld is. Dat is nodig om alle zittingsgegevens van zowel het online fysieke gedeelte te uploaden naar de Bridgemate servers.

De online zittingen verschijnen in de lijn 'Hybride zittingen'. Meestal wordt er slechts één online zitting weergegeven en wordt deze automatisch geselecteerd. Als u voor vandaag meer dan één online zitting hebt aangemaakt, worden er meerdere online zittingen getoond en moet u de zitting kiezen die u nu aan het spelen bent.

Geef aan welke lijn de online lijn is en bepaal hoeveel minuten elke online ronde duurt.

Als u klaar bent, drukt u op "Sluiten" om dit venster te sluiten. Alle gegevens worden nu naar de online servers geüpload en de hybride zitting wordt automatisch opgestart. De Bridgemates in de club worden eveneens opgestart, en zowel de online als de fysieke lijnen zijn klaar om de zitting te beginnen.

Probleemoplossing

Bij de organisatie van je hybride zitting kunnen zich de volgende problemen voordoen:

• Verkeerde paren
  • Het aantal paren is niet bevestigd in de online zitting
  • De spelverdelingen ontbreken

Verkeerde paren

Als het aantal paren zoals ingesteld in het rekenprogramma niet overeenkomt met het aantal bevestigde paren in de online zitting, kan de online zitting niet gestart worden. Sluit de Bridgemate Control Software af, corrigeer het aantal paren in uw rekenprogramma en start het Bridgemate systeem opnieuw op.

Het aantal paren is niet bevestigd in de online zitting

Als het aantal paren in de online zitting niet bevestigd is, kan de online zitting niet beginnen. Ga terug naar de online zitting, bevestig het aantal paren en ga dan in de Bridgemate Control Software verder met het van de hybride zitting.

De spelverdelingen ontbreken

Spelverdelingen zijn essentieel om de online zitting te beginnen. Als de spelverdelingen niet in het rekenprogramma werden geïmporteerd en door het rekenprogramma naar het Bridgemate systeem doorgestuurd werden, waarschuwt de Bridgemate Control Software u voor de ontbrekende spelverdelingen en kunt u ze alsnog direct importeren. Importeer de spelverdelingen en start daarna de hybride zitting zoals gewoonlijk.