Met Bridgemate Play krijgen spelers snel toegang tot online zittingen. Dit artikel legt uit hoe u zich kunt inschrijven voor een online zitting en hoe u er toegang toe kunt krijgen.

Procedure

Nadat u met succes een Bridgemate account hebt aangemaakt en u zich bij uw club geregistreerd hebt, kunt u zich inschrijven voor de online zittingen van uw club en deze openen vanaf uw individuele pagina op de Bridgemate Play website.

Ga naar https://www.bridgemate.club, log in met uw Bridgemate account en ga naar Zittingen om de online zittingen te zien die door uw club(s) worden georganiseerd. De pagina Zittingen toont zowel de zittingen die voor vandaag gepland zijn als alle komende zittingen in de volgende zeven dagen.

Deelnemen aan een online zitting

Als de Ga naar de zitting knop wordt weergegeven, kunt u deelnemen aan de online zitting van vandaag. Nadat u op deze knop geklikt heeft, komt u in de lobby van de online zitting, waar u uw partner kiest en wacht tot de zitting begint. Als de knop Ga naar de zitting nog niet zichtbaar is, is de lobby nog niet open en wordt de resterende tijd tot de lobby opengaat weergegeven.

Inschrijven voor een online zitting

Bij online zittingen waar u vooraf voor moet inschrijven ziet u een knop Inschrijven. Door hierop te drukken schrijft u zich in voor deze zitting. Als u zich niet inschrijft voor een online zitting waarvoor inschrijving verplicht is, kunt u na afloop van de inschrijvingsperiode niet meer aan die zitting deelnemen.

Als u uw inschrijving voor een online zitting wilt annuleren, drukt u op de knop Inschrijving annuleren. Dit is alleen mogelijk als de inschrijvingsperiode nog steeds actief is.