Om hybride zittingen via Bridgemate Play te kunnen spelen, moet u eerst de Bridgemate Play-functie activeren in de Bridgemate Control Software. In dit artikel leest u meer over het activeren van deze functie.

Procedure

Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de Bridgemate Control Software hebt gedownload en geïnstalleerd. Op deze pagina vindt u de nieuwste versie.

Start de Bridgemate Control Software rechtstreeks vanuit het Windows Start menu of vanuit uw rekenprogramma. Ga naar Extra -> Opties -> App instellingen. U ziet nu het volgende venster:

Zorg ervoor dat "Activeer het gebruik van de Bridgemate app" aangevinkt is. Voer het Bridgemate clubnummer en de verificatiecode in, mocht dat nog niet gebeurd zijn. Lees het artikel Bridgemate account aanmaken voor meer informatie.

Selecteer "Activeer Bridgemate Play hybride zittingen" om de Bridgemate Play-functie te activeren. Dit schakelt automatisch ook de optie "Toon zittinginformatie scherm bij opstarten zitting" in. Deze optie kan niet worden uitgeschakeld wanneer de Bridgemate Play-functie geactiveerd is. Druk op OK om uw wijzigingen op te slaan en dit venster te sluiten.

Bij het begin van elke zitting wordt u nu gevraagd om lijnen aan te geven die online gespeeld worden. Als u Bridgemate Play niet meer wilt gebruiken, schakelt u deze optie gewoon uit.

Extra informatie

Activeer uw club account en configureer uw clubcomputer