Bridgemate Play biedt verschillende functies waarmee wedstrijdleiders de online zitting vlekkeloos kunnen laten verlopen. Dit artikel verduidelijkt deze functies.

Procedure

Functies in de lobby voor de start van de zitting

• Paarcombinaties ontbinden. In de lijst van de bevestigde paren kunt u een partnerschap ontbinden door op het pictogram met de prullenbak naast het betreffende partnerschap te klikken.

• Aantal online paren bevestigen. Om de online zitting te beginnen moet het aantal paren bevestigd worden en moet de toegang gesloten zijn.

Functies tijdens de zitting

• Een overzicht van alle tafels bekijken. Het dashboard geeft een overzicht van alle tafels die in zitting zijn, hun huidige positie in de ronde, en welke tafel aandacht nodig heeft.

• Ga naar tafelBezoek een tafel om de huidige activiteit te bekijken.
  • Claim oplossen. Als een claim wordt betwist, kan de WL de claim bekijken en het aantal slagen aan elk paar toekennen.
  • Aankondigingen maken aan alle tafelsMaak aan alle tafels tegelijk een aankondiging.
  • Begin de volgende ronde. Begin de volgende ronde door op de gele "Start volgende ronde" knop te drukken.

• Scores en spelverdelingen bekijken. Ga naar Live resultaten om de huidige uitslagen, spelresultaten en spelverdelingen te bekijken.
  • Scorecorrecties aanbrengen. Bekijk de scorekaarten in de Live resultaten om een spelresultaat te wijzigen.

WL's kunnen meespelend of niet-meespelend zijn. Meespelende WL's krijgen enkel toegang tot de scorekaarten en spelverdelingen van de spellen die ze zelf hebben gespeeld.