Voor een betrouwbare en netwerk-onafhankelijke verzending van persoonlijke overzichten en uitslagen is het gebruik van de Bridge-It e-mailserver ideaal. Dit artikel legt uit hoe dit in te stellen in Bridge-It 5.

Versienummer

Dit artikel heeft betrekking op Bridge-It versie 5.5 en nieuwer.

Procedure

Doorloop de onderstaande procedure om de Bridge-It e-mailserver in uw Bridge-It in te stellen:

1. Druk linksboven op het Bridge-It logo en vervolgens op Instellingen.

2. In het Instellingen scherm kiest u aan de linkerkant voor het onderdeel E-mail.
  3. Selecteer hier "Bridge-It e-mailserver", plaats een vinkje om akkoord te gaan met de voorwaarden en vul uw e-mailadres in bij "Reply-to e-mailadres". Op dit e-mailadres komen eventuele reacties van de spelers op de door Bridge-It verstuurde e-mails. Ook komen hier berichten op terug als een e-mail niet afgeleverd kan worden.

4. Sla de wijzigingen op door rechtsboven op de groene "akkoord" knop te drukken.

Het gebruik van de Bridge-It e-mailserver is nu ingesteld. Alle persoonlijke overzichten, uitslagen en competitiestanden worden nu via de Bridge-It e-mailserver verstuurd. Het maakt daarbij niet uit van welke internetaansluiting u gebruik maakt.

Problemen met het versturen van e-mails

Mocht Bridge-It aangeven dat de Bridge-It e-mailserver niet bereikt kan worden, controleer dan in uw computer of er beveiligingssoftware, firewall of anti-virus software aanwezig is die Bridge-It verhinderen de e-mails te versturen. Zie het artikel AVG of Avast blokkeert uitgaande e-mail vanuit Bridge-It voor meer informatie.

Extra informatie

AVG of Avast blokkeert uitgaande e-mail vanuit Bridge-It
Kan geen verbinding met de Bridge-It e-mailserver maken

Update historie

24-02-2022 - Artikel gepubliceerd