Dit artikel beschrijft alle wijzigingen in Bridge-It versie 5.8.2 ten opzichte van versie 5.7.2.

Versienummer

Dit artikel heeft betrekking op Bridge-It versie 5.8.2.

Uitleg

Nieuwe functies

• Bridgemate Control wordt niet automatisch meer geopend bij het openen van een nieuwe zitting (instelbaar via instelling).
  • Bridgemate Control wordt automatisch afgesloten bij afsluiten zitting (instelbaar via instelling).
  • Frequentiestaten kunnen voor een afzonderlijke lijn of top-integrale groep afgedrukt worden.
  • Op het tabblad “Algemeen” van de zitting wizard worden nu ook de competitienaam, het nummer van de ronde en het nummer van de zitting getoond.
  • Het is vanuit ledenbeheer nu ook mogelijk om een e-mail naar een groep leden als CC of BCC te sturen.
  • Wanneer in een lijn twee paren afwezig zijn kan de zitting niet langer worden opgeslagen, tenzij dit in een instelling anders is aangegeven.
  • Het zoeken van spelers bij in de wizards is verbeterd. Er kan op de eerste letter van de voornaam en de eerste twee letters van de achternaam gezocht worden door deze met hoofdletters te typen. (Bijvoorbeeld Jan Jansen kun je vinden door "JJA" te typen).

Opgeloste bugs en verbeteringen:

• Er trad een fatale fout op als Bridge-It twee keer achter elkaar werd opgestart.
  • Fatale fout bij het opstarten van Bridge-It als de scherminstellingen verkeerd stonden verholpen.
  • De knop “Gegevensmap openen” van het hoofdmenu werkte niet.
  • Wanneer bij een zitting voor een lijn een omschrijving was ingevuld was het niet mogelijk om de spelverdelingen voor die lijn te exporteren.
  • Het was niet meer mogelijk om de eerste zitting van een latere competitieronde in te delen met indelingsmethode “Ontmoetingen optimaliseren”.
  • Het aantal paren van een lijn in een competitie kon niet groter zijn dan het maximaal aantal paren in “Instellingen-Zitting”. Dit gaf problemen bij een laddercompetitie.
  • Bij reglementen voor invallers werd onder ‘maximum’ het maximum percentage niet opgeslagen.
  • Het wisselen van een harde schijf had soms tot gevolg dat het rekenprogramma niet meer wilde starten.
  • De individuele slemstand werd niet correct aangemaakt in de tweede en latere competitieronden.
  • Bij het slepen van een paar van naar een andere competitielijn werd het aantal paren niet bijgewerkt.
  • In de wizard voor het opzetten van een zitting werden de spelgroepen niet meer op het tabblad “Schema” getoond.
  • Er werd bij het opzetten of wijzigen van een zitting niet altijd aangegeven dat het mogelijk is om een combitafel te maken.
  • Bij het invoeren van een contrazit in de scorekaart werden de regels verwisseld.
  • Bridgemate scorebestand werd niet goed aangemaakt bij speciale tekens in de clubnaam.
  • Diverse andere kleine verbeteringen en aanpassingen.

Update historie

06-04-2022 - Artikel gepubliceerd
21-04-2022 - Artikel bijgewerkt voor Bridge-It 5.8.2