Bij het versturen van de uitslagen of competitiestanden via e-mail geeft het Bridge-It rekenprogramma de melding dat de map "BridgeSystems.BridgeI.UI.ViewModels.EmailComponents.RecipientsContainer\Attachments" niet aangemaakt of geleegd kon worden. Dit wordt veroorzaakt door Norton Security. Dit artikel beschrijft hoe dit verholpen kan worden.

Informatie

Wanneer Norton Security op de computer is geïnstalleerd, kan het voorkomen dat Norton een blokkade opwerpt voor Bridge-It om een tijdelijke map met Bridge-It gegevens te verwijderen bij het versturen van e-mails. De volledige melding ziet er als volgt uit:

Door het wijzigen van de instellingen in Norton Security en daarmee Bridge-It een uitzonderingspositie te geven wordt deze melding voorkomen en kunnen de e-mails wel verstuurd worden. Volg onderstaande procedure stap voor stap.

Stap 1 : Open Norton Security

Druk met de linkermuis knop op het pijltje naar boven in het Windows systeemvak. Vervolgens drukt u met de rechtermuisknop op het Norton icoontje en daarna drukt u op "Norton Security openen".

Stap 2 : Open de instellingen

Druk op "Instellingen" om de instellingen van Norton Security te openen.

Stap 3 : Open de Antivirus instellingen

Stap 4 : Open de instellingen voor gegevensbescherming

Stap 5 : Configureer de "Uitgesloten processen"

Stap 6 : Druk op "Toevoegen" om een proces toe te voegen

Stap 7 : Selecteer het Bridge-It proces

Druk als eerste op het "Bladeren" icoontje om een bestand te kunnen selecteren.

Vervolgens gaat u naar de map C:\Program files\Bridge-It 5 als u een 64-bits versie van Bridge-It gebruikt. Ga naar de map C:\Program files (x86)\Bridge-It 5 als u een 32-bits Bridge-It heeft geïnstalleerd. Selecteer vervolgens het Bridge-It.exe bestand gekenmerkt door het Bridge-It icoon en druk op OK.

Stap 8: Bevestig het toegevoegde proces

Bevestig de toevoeging van Bridge-It als uitgesloten proces door op OK te drukken.

Stap 9 : Controleer en bevestig nogmaals

Controleer nogmaals dat Bridge-It.exe is toegevoegd als uitgesloten proces. Druk daarna op "Toepassen" gevolgd door "OK".

Vervolgens kunt u Norton Security sluiten. Bridge-It zal nu deze melding niet meer weergeven en de e-mails worden verzonden.

Update historie

09-06-2022 - Artikel gepubliceerd