Indien u geen gebruik meer wilt maken van de Bridgemate online diensten, kunt u er voor kiezen om uw Bridgemate account te verwijderen en al uw persoonlijke gegevens te wissen. Dit artikel legt uit hoe u uw account kunt verwijderen.

Uitleg

Indien u besluit nu en in de toekomst geen gebruik meer te gaan maken van de Bridgemate online diensten, dan kunt u er voor kiezen om uw Bridgemate account permanent te verwijderen.

Bridgemate online diensten en verwijderde informatie

Als u uw Bridgemate account verwijdert, heeft u als speler geen toegang meer tot de volgende Bridgemate online diensten:

De volgende informatie van u wordt definitief verwijderd van de systemen van de Bridgemate online diensten en kan niet hersteld worden:

• Bridgemate account login gegevens (e-mailadres en versleuteld wachtwoord)
  • Voornaam, achternaam, land en taal instelling
  • Account afbeelding
  • Clublidmaatschappen welke u geregistreerd heeft in Bridgemate app of in Bridgemate Play
  • Aanbevelingen gedaan aan andere gebruikers

De volgende informatie zal niet verwijderd worden:

• Uw persoonlijke resultaten en eindscores welke door de club zijn geupload.
  • Afloopdatum van uw Bridgemate app abonnement.
  • Het account van uw club waar u bij aangemeld was. Indien uw e-mailadres vermeld staat als beheerder van een Bridgemate club account, zal dit e-mailadres niet verwijderd worden.

Permanent account verwijderen

Volg onderstaande procedure om uw account definitief te verwijdern:

1. Start de Bridgemate app op uw iOS apparaat of Android apparaat.
  2. Indien u nog niet ingelogd bent, log in met het e-mailadres en wachtwoord behorende bij uw Bridgemate account.
  3. Op de hoofdpagina van de app klikt u op "Account".
  4. Op de accountpagina scrollt u naar beneden en drukt u op de rode link "Verwijder mijn account".
  5. Bevestig de vraag met "Ja". Vul uw wachtwoord nogmaals in druk op de rode knop "Account definitief verwijderen".

Uw account is nu definitief verwijderd. U wordt nu automatisch uitgelogd van de Bridgemate app.

Bridgemate account opnieuw aanmaken

Indien u nadien toch weer een Bridgemate account wilt aanmaken, kunt u wederom een account aanmaken met hetzelfde e-mailadres. U dient dan uw gegevens opnieuw in te geven en zich wederom bij uw club(s) te registreren.

Update historie

04-07-2022 - Artikel gepubliceerd