Dit artikel beschrijft alle wijzigingen in Bridge-It versie 5.9.1 ten opzichte van versie 5.8.2.

Versienummer

Dit artikel heeft betrekking op Bridge-It versie 5.9.1.

Uitleg

Nieuwe functies

• Het is mogelijk een zitting met resultaten te exporteren naar Usebio. Dit kan door de zittinguitslag op te vragen, daarna te kiezen voor "Afdrukken" en vervolgens te exporteren naar “Usebio-bestand”.

Opgeloste bugs en verbeteringen:

• Backups verstuurd via e-mail worden nu via Dropbox verstuurd in plaats van Wetransfer.
  • Bij een open zitting kon het voorkomen dat een speler meerdere keren in een lijn werd ingedeeld.
  • Wanneer alle schema's waren verwijderd, startte Bridge-It niet meer op.
  • Op sommige computers werden bij de rapporten de kaartsymbolen niet goed getoond. Het ging hierbij om computers waarop het font “Arial Narrow” ontbrak.
  • Fatale fout bij het opzetten van een open zitting verholpen.
  • Het was op de scorekaart niet mogelijk om via het context-menu (de rechtermuisknop) “Niet gespeeld” in te vullen.
  • In de scorekaart had het vinkje “Leider invoeren” geen effect bij gedoubleerde contracten.

Update historie

23-08-2022 - Artikel gepubliceerd