Het gebruik van de Bridgemate app in een zitting vereist dat uw lidnummer geregistreerd is in de zitting. Doorgaans zal de club voorafgaand aan de zitting uw gegevens in het rekenprogramma invoeren waardoor uw lidnummer reeds bekend is in de zitting. Ook is het mogelijk dat u bij de start van de zitting uw lidnummer opgeeft in de Bridgemate voor verdere registratie van uw gegevens. Wanneer echter de Bridgemate app gebruikt wordt voor score-invoer en de club uw gegevens vooraf niet in het rekenprogramma inbrengt, dan kunt u zich ook aanmelden via de Bridgemate app. Dit aritkel legt uit hoe dat in zijn werk gaat.

Informatie

Belangrijk

Aanmelden bij de zitting via de Bridgemate app maakt gebruik van het lidnummer dat u heeft opgegeven in de Bridgemate app. U kunt derhalve alleen uzelf aanmelden in de zitting. Het is niet mogelijk om de Bridgemate app te gebruiken om iemand anders in de zitting aan te melden. Een ieder die zich via de app aanmeldt dient over een eigen Bridgemate account en eigen Bridgemate app te beschikken.

Kies zitting en uw startpositie

Zodra de club de zitting heeft opgestart en de zitting in de app zichtbaar is, geeft uw Bridgemate app aan dat er een nieuwe zitting gaat beginnen:

Druk op de gele knop “Actieve zitting(en)" om aan te melden bij de zitting.

Indien u lid bent van meerdere clubs en twee of meer van deze clubs organiseren een zitting op hetzelfde moment, dan dient u eerst te kiezen bij welke club u aanwezig bent. In de meeste gevallen zal er echter maar één van uw clubs op dat moment een zitting organiseren en hoeft u deze keuze niet te maken.

De volgende stap is het kiezen van uw starttafel:

Nadat u de juiste tafel heeft gekozen, kiest u uw startpositie aan die tafel:

Selecteer één van de open posities om uw startpositie aan te geven. Indien u de verkeerde tafel heeft gekozen, drukt u op “Terug”.

In de laatste stap bevestigt u nogmaals uw tafel en startpositie:

Druk op “Terug” om een wijziging door te voeren of “Bevestigen” om uw keuze vast te leggen. U bent nu aangemeld op de gekozen tafel en startpositie en klaar om te spelen. Uw naam en lidnummer worden automatisch doorgestuurd naar de club computer. U hoeft uw lidnummer niet op te geven aangezien dit reeds bij de club bekend is vanuit uw lidmaatschapregistratie welke u heeft ingegeven in de Bridgemate app.

Update historie

18-10-2022 - Artikel gepubliceerd