Dit artikel beschrijft alle wijzigingen in Bridge-It versie 5.11.1 ten opzichte van versie 5.10.2.

Versienummer

Dit artikel heeft betrekking op Bridge-It versie 5.11.1. Vanaf deze versie is Bridge-It alleen nog maar als 64-bits versie beschikbaar.

Uitleg

Nieuwe functies

• Gegevens worden nu opgeslagen middels Microsoft SQL server 2022 (oudere versies gebruikten SQL server 2016). Back-ups gemaakt in Bridge-It 5.11 kunnen niet ingelezen worden in Bridge-It 5.10 of eerder.
  • Het is mogelijk in één keer de persoonlijke overzichten van alle lijnen af te drukken.
  • Tussengelegen zittingen van de laatste ronde van een competitie kunnen verwijderd worden.
  • Bij het bewerken van een schema is het mogelijk om een paar op een vaste tafel te zetten.
  • Aan de xml-export in de scorekaart zijn de leider en de uitkomst toegevoegd.

Opgeloste bugs en verbeteringen:

• Wanneer bij het opzetten van een competitiezitting een lijn inactief werd gemaakt kon de zitting niet altijd worden opgeslagen.
  • Er trad een fout op bij het exporteren van de zittingsuitslag naar USEBIO.
  • Bij gestapelde zittingen werden scores van de tweede zitting Bridge-It naar de eerste zitting in Bridgemate Control Software gestuurd.
  • Bij het verwijderen van een score in een gestapelde zitting in Bridge-It werd deze verwijdering niet doorgevoerd in Bridgemate Control Software.
  • Wanneer een arbitrale score in de scorekaart werd ingevuld via het toetsenbord (bijvoorbeeld “G” voor gemiddelde score) werd op de scores in de andere richting Neuberg verkeerd toegepast.
  • Wanneer een database vanwege een time-out niet geopend kon worden werd ten onrechte de optie “Nieuwe Database aanmaken” en “Backup terugzetten” getoond.
  • Bij het invoeren van een herhaalscore (“/”) in de scorekolom in de scorekaart trad er een fout in het programma op.
  • Bij het slemoverzicht werden ook verwijderde scores getoond.
  • Wanneer op een tafel een deel van de spelernummers in de Bridgemates werden ingevoerd, en later de resterende spelernummers, meldde Bridge-It ten onrechte dat er al een speler met dit nummer was.
  • Er trad een fout op als in de tafelmonitor alle lijnen gesloten werden en vervolgens het formaat van het scherm werd gewijzigd.
  • Na een correctie van het percentage in de zittinguitslag werd de competitiestand van een individuele competitie verkeerd berekend.

Update historie

30-08-2023 - Artikel gepubliceerd