Firmware versie 3.0.1 is nu beschikbaar voor de Bridgemate II en versie 3.0.1d voor het Bridgemate II basisstation.

Voorwaarden

Bridgemate Control Software 3.6.9 of hoger is nodig om deze nieuwe firmware te kunnen aansturen. Deze software kan apart geïnstalleerd worden (zie link hieronder) en is reeds onderdeel van Bridge-It 4.4.24 of 5.2 en NBB-Rekenprogramma 3.1.43 of 4.2

Procedure

Lees deze instructies voordat u begint met updaten van de Bridgemates.

Bridgemate II USB basisstation: usbs301d.exe (506KB)
Bridgemate II scoreapparaat: BM2_3-0-1.BM2 (395KB)

Wat is nieuw in deze versie

De volgende nieuw functies zijn toegevoegd in deze firmware versie::

• IMP (butler) scoremethode.
  • Cross-IMP scoremethode.
  • Viertallen scores en uitslag wedstrijd

Revisie historie

Klik hier voor een overzicht van alle wijzigingen in de verschillende versies (Engels).

Eerdere versies van de firmware

Onderstaande artikelen zijn niet beschikbaar in het Nederlands en worden getoond in het Engels.

Bridgemate II firmware 2.3.1
Bridgemate II firmware 2.2.2
Bridgemate II firmware 2.1.2

Zie ook

Download Bridgemate Control Software versie 3.6.10
Overzicht van compatibele Bridgemate II-firmwareversies

Update historie

114-01-2020- Artikel gepubliceerd