Haal het meeste uit de Bridgemate app met behulp van de tips in dit artikel.

Informatie

Gebruik altijd lidummers

De Bridgemate app kan spelers alleen koppelen aan hun resultaten op basis van lidnummer. Daarom is het belangrijk dat u altijd lidnummers gebruikt. Lidnummers worden getoond in het rekenprogramma of in BCS op het Spelers tab. Gebruikers van het NBB-Rekenprogramma zullen de lidnummers van de NBB als standaard gebruiken. Indien u Bridge-It gebruikt kunt u zelf leden een uniek (voor uw club) lidnummer toekennen in Bridge-It. Het kan zijn dat een speler bij uw club dus een ander lidnummer heeft dan bij een andere club.

Gebruik spelverdelingen

Het gebruik van spelverdelingen verhoogt het plezier van de gebruikers in de Bridgemate app. Indien u een dupliceermachine gebruikt kunt u de spelverdelingen importeren. Voor meer informatie zie Spelverdelingen importeren in Bridgemate. Indien u de spelverdelingen inleest in Bridge-It of NBB-Rekenprogramma zullen deze automatisch worden doorgestuurd naar de Bridgemates. Indien u geen gedupliceerde spellen gebruikt kunt u handgeschudde spellen invoeren op de Bridgemates II. Alle handmatig ingevoerde spellen worden automatisch geanalyseerd en opgestuurd naar de Bridgemate app.

Laat BCS aan en sluit overbodige schermen in BCS

Indien BCS aanstaat en het Bridgemate basisstation is verbonden wordt alle ingekomen data (resultaten, spelverdelingen) automatisch opgestuurd naar de Bridgemate app. Standen en percentages worden elke minuut geupload. Het is belangrijk dat in BCS geen schermen open staan, anders vindt de upload niet plaats. Daarom is het belangrijk om tijdens de zitting altijd alleen het hoofdscherm van BCS te zien.

Pas scores aan in BCS of in de Bridgemates, niet in het rekenprogramma

Aanpassingen gemaakt in scores in uw rekenprogramma worden niet teruggestuurd naar BCS en daardoor ook niet geupload naar de Bridgemate app. Dit kan (grote) verschillen opleveren tussen de stand in de Bridgemate app en uw rekenprogramma. Om deze verschillen te minimaliseren adviseren wij om score correcties zoveel mogelijk te doen in de Bridgemate of in BCS.

Zie ook

Hoe importeer ik spelverdelingen in de Bridgemates?

Update historie

30-01-2020 - Artikel gepubliceerd