Versie 2.2.3 van de firmware is beschikbaar voor de Bridgemate Pro en versie 1.2.6 is beschikbaar voor het Bridgemate Pro basisstation.

Voorwaarden

Bridgemate Control Software moet minimaal versie 1.6.15 zijn. Geadviseerd wordt om versie 2.8.27 of hoger te gebruiken.

Procedure

Lees de instructies voordat u begint met updaten.
Let op dat de instructie voor een oudere versie is. U dient de bestanden met de hogere versie nummers
uit dit artikel te gebruiken.

Bridgemate Pro basisstation 1.2.6 firmware

RF protocol
Bridgemate RF protocol 1.3 firmware update

Bridgemate firmware
NL223.bpf - De Nederlandse firmware.

Revisie historie

Klik hier voor een overzicht van alle wijzigingen in de firmware (in het Engels)

Zie ook

Download Bridgemate Control Software versie 3.6.10

Update historie

05-04-2020 - Artikel gepubliceerd