Voordat u online bij Bridgemate Play kunt spelen, moet u zich registreren bij de betreffende club of clubs waarin u wilt spelen. Dit artikel legt uit hoe u dat doet. Als u reeds via de Bridgemate app bij de club(s) bent geregistreerd, kunt u dit ook zien in Bridgemate Play en hoeft u zich dus niet opnieuw te registreren.

Belangrijk!
Uzelf registreren als lid van een club in Bridgemate Play betekent niet noodzakelijk dat u ook lid bent van die club. Een dergelijke registratie is uitsluitend bedoeld voor Bridgemate Play en/of de Bridgemate app. Als u nog geen lid of speler bent van een bepaalde club en u er graag wilt spelen, neem dan eerst contact op met de betreffende club.

Procedure

Zorg ervoor dat u met succes een Bridgemate account hebt aangemaakt, hetzij via Bridgemate Play of de Bridgemate app.

Voeg uw eerste lidmaatschap toe

1. Log in met uw Bridgemate account op https://www.bridgemate.club
  2. Klik op Clubs in de menubalk links en kies Lidmaatschap toevoegen.
  3. Kies het land en de provincie waarin uw club gevestigd is. Klik op het veld Club om uw club te vinden. Als uw club niet in de lijst staat, betekent dit dat de club zich nog niet heeft aangemeld en dat de club de Bridgemate app en Bridgemate Play-diensten nog niet heeft geactiveerd.
  4. Nadat u uw club gekozen heeft, voegt u uw lidmaatschapsnummer toe dat de club gebruikt om u te identificeren.
  5. Klik op Lidmaatschap toevoegen om de lidmaatschapsregistratie te bevestigen.