Met behulp van de Bridgemate app kunnen spelers zich ook aanmelden bij de zitting en hun startpositie doorgeven. Dit artikel legt uit hoe u als club deze functionaliteit configureert.

Werkwijze

Activeer de functie voor deelnemen aan een actieve zitting

Controleer dat u de stappen 1 en 3 van “Eenmalige voorbereidingen” zoals uitgelegd in het artikel Score-invoer configureren in de Bridgemate app heeft doorlopen. Het is daarbij echter niet vereist dat de score-invoerfunctie (stap 2) ook aangezet wordt.

Vervolgens logt u in op uw Bridgemate klantpagina, gaat u naar het onderdeel Bridgemate app, en kiest u voor App instellingen. Hier activeert u de instelling Deelnemen aan een actieve zitting.

Druk op Opslaan om uw wijziging door te voeren.

U kunt nu uw zitting opstarten en deze uploaden naar de Bridgemate app. Bij het opzetten van de zitting heeft u nog geen namen ingevuld. De Bridgemate app zal de spelers vragen om hun starttafel en startpositie in te geven. Zie het artikel Aanmelden bij de zitting voor meer informatie hoe dit in zijn werk gaat.

Verwerken van aanmeldingen van spelers in Bridgemate Control Software

Uitgaande dat u bovenstaande informatie nauwgezet heeft opgevolgd, zal Bridgemate Control Software automatisch de aanmeldingen van de spelers verwerken. Deze informatie is zichtbaar in Bridgemate Control Software en zal vervolgens door het rekenprogramma verder worden verwerkt.

Het verwerken van aanmeldingen van spelers vereist geen credits.

Update historie

18-10-2022 - Artikel gepubliceerd