In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de Bridgemate app activeert en wat u moet instellen op uw clubcomputer om zittingen naar de Bridgemate app te sturen zodat spelers hun persoonlijke scores en resultaten kunnen zien op hun smartphones.

Procedure

Doorloop de volgende stappen om de Bridgemate app te gebruiken bij uw club:

1. Installeer Bridgemate Control Software 3.2 of hoger
  2. Activeer de Bridgemate app
  3. App clubnummer en verificatiecode noteren
  4. Instellingen van de Bridgemate app aanpassen
  5. App instellen in Bridgemate Control Software
  6. Begin met uploaden van zittingen naar de Bridgemate app
  7. Verifieer registraties van nieuwe spelers

1. Installeer Bridgemate Control Software 3.2 of hoger

Bridgemate Control Software (BCS) 3.2 of hoger is een voorwaarde om uw zittingen naar de Bridgemate app te sturen. In bijna alle gevallen staat er al een nieuwere versie dan 3.2 op uw computer. Indien dit niet het geval is kunt u de nieuwste versie downloaden via dit artikel.

2. Activeer de Bridgemate app

Nadat u gecontroleerd heeft dat BCS minimaal versie 3.2 is kunt u de Bridgemate app activeren. Dit doet u vanuit uw klantpagina. U logt hier in met klant- en servicenummer van de club. U klikt aan de linkerkant op Bridgemate App en accepteert de voorwaarden.
Nadat u de voorwaarden heeft geaccepteerd gaat u naar App Instellingen en klikt u op 'Activeer de Bridgemate app' en drukt u op Opslaan.

3. App clubnummer en verificatiecode noteren

Nadat u de Bridgemate app heeft geactiveerd staat er onder in uw scherm een App verificatiecode en een Clubnummer. Noteer deze, deze heeft u bij een volgende stap nodig.

Merk op dat uw clubnummer en verificatiecode anders zijn dan uw klant- en servicenummer.

4. Instellingen van de Bridgemate app aanpassen

Verschillende functies van de app kunnen aan- en uitgezet worden tijdens de zitting. Clubs kunnen instellen welke gegevens worden getoond tijdens een zitting. Voor uitleg welke instelling wat doet raadpleeg dit artikel.

5. App instellen in Bridgemate Control Software

De volgende stap is om Bridgemate Control Software (BCS) in te stellen met de gegevens die u heeft opgeschreven bij stap 3. Start BCS op uw computer en gaan naar Extra -> Instelling -> App instellingen. U ziet nu het volgende scherm:

Selecteer 'Activeer het gebruik van de Bridgemate app' om zitting informatie en resultaten te sturen naar de Bridgemate app. Vul het clubnummer en de verificatiecode in en druk op 'Test verbinding' om te controleren of u de juiste informatie heeft ingevuld.
Tip: In uw rekenprogramma kunt u de Bridgemate app zo instellen dat BCS elke zitting automatisch naar de app stuurt.

6. Begin met uploaden van zittingen naar de Bridgemate app

Uw installatie is nu compleet en BCS stuurt zittingen (automatisch) naar de Bridgemate app. Spelers kunnen nu de app installeren op hun smartphone en registreren als lid van uw club.

7. Verifieer registraties van nieuwe spelers

U kunt ervoor kiezen om nieuwe aanmeldingen van spelers te verifieren. Hier leest u meer informatie over het verifieren van nieuwe leden.

Extra informatie

Tips voor het gebruik van de Bridgemate app

Zie ook

Er zijn geen referenties beschikbaar voor dit artikel.

Update historie

24-02-202 - Artikel - gepubliceerd