In dit artikel vind u links naar laatste firmware van Bridgemate II, Bridgemate Pro en Bridgemate classic.

Overzicht van verschillende Firmware

Bridgemate II

Nieuwste versie van Bridgemate II firmware is versie 3.1.1 en kunt u vinden in dit artikel.

Bridgemate Pro

Nieuwste versie van Bridgemate Pro firmware standaard versie 2.2.3 kunt u vinden in dit artikel.

Nieuwste versie van Bridgemate Pro firmware met extra functionaliteit is versie 2.3.2a en kunt u vinden in dit artikel.

Bridgemate Classic

Nieuwste versie van Bridgemate Classic firmware kunt u hier downloaden.

Extra informatie

Er is geen extra informatie voor dit artikel.

Zie ook

Download pagina voor de meest recente handleidingen

Update historie

27-01-2020 - Artikel gepubliceerd